Samsung Galaxy S5 4G+ Zwart

Samsung Galaxy S5 4G+ Zwart
Meer informatie

Samsung Galaxy S5 4G+ Zwart

Online voorraad

1 tot 2 dagen levertijd

Specificaties

 • Android 4.4.2
 • Stofvrij en waterdicht
 • 16 megapixel camera
Toon alle specificaties

Beschikbare kleuren

Uitvoering

Selecteer je abonnement

Zorgeloos | Veel internet en geen zorgen om je bel/sms verbruik Bel en internet jij veel? Dan zit je bij de Zorgeloos abonnementen goed. Onbeperkt bellen en sms’en en een grote databundel. Zorgeloos online video’s kijken of muziek streamen met supersnel mobiel internet met 4G op je telefoon.

Naam Bellen/sms Internet Toestelprijs Kosten / mnd

Vooral internet | Veel internet en af en toe bellen Wil jij voornamelijk internetten en af en toe bellen? Kies dan voor een Vooral Internet abonnement. Met de grote databundels kun je zorgeloos op supersnel mobiel internet met 4G.

Basis Mobiel | Bereikbaar willen zijn, met af en toe internet Wil je vooral bereikbaar zijn en af en toe internetten? Dan zit je bij de Basis abonnementen goed. Genoeg data voor surfen, Whatsapp en social media.

Spotify + 1500 MB datategoed extra

Altijd en overal toegang tot je favoriete muziek. Maandelijks opzegbaar en iedere maand 1500 MB datategoed extra.
€ 10,00

Met Spotify Premium kun je waar je ook bent je favoriete muziek luisteren of delen met anderen. Je kunt je muziek luisteren met het MB-tegoed, via WiFi of je kunt muziek offline beschikbaar maken.

Nu tot € 10 korting

Elke maand, zolang je abonnement loopt

Meer info

Nu tot € 10,- korting!

Korting op je abonnement

Als je nu een abonnement neemt bij KPN, krijg je tot € 10,- korting per maand, zolang je abonnement loopt. Dat kan dus oplopen tot € 120,- korting per jaar! Hoeveel korting je krijgt per maand, hangt af van het abonnement dat je kiest.​

Maandelijkse kosten

Zorgeloos Standaard
 • Onbeperkt bellen en sms'en
 • 5 GB mobiel internet
 • 2-jarig contract
54,00
Korting zolang je abonnement loopt - € 10,00

Totaal per maand € 44,00
Aansluitkosten
eenmalig via 1e factuur

29,95

Eenmalig bij bestelling

Samsung Galaxy S5 4G+ Zwart t.w.v. € 432,00 0,00
Thuiskopieheffing Thuiskopieheffing

De thuiskopieheffing is wettelijk verplicht. Met de thuiskopieheffing worden auteurs en artiesten gecompenseerd voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik.

De hoogte van de heffing is eenmalig maximaal € 4,23 en wordt alleen in rekening gebracht op een toestel met een MP3-functionaliteit.
4,23

Totaal eenmalig € 4,23
Prijzen zijn incl. BTW

Extra info over de Samsung Galaxy S5 4G+ Zwart

Met de Samsung Galaxy S5 kan je razendsnel internetten dankzij de ondersteuning van 4G+. 4G+ is een uitbreiding op het 4G netwerk die het mogelijk maakt om nog sneller te internetten. Het netwerk beschikt zelfs over pieksnelheden tot 225 Mbit/s. Moeiteloos video's kijken dus!

Met de Samsug Galaxy S5 geniet je van de beste technologie van Samsung. Zowel qua design als specificaties neemt de opvolger van de Samsung Galaxy S4 forse stappen voorwaarts.

Duurzaam ontwerp
Niet alleen voelt de Galaxy S5 steviger door het unieke kunststof ontwerp van de achterkant. De Galaxy S5 is ook stofvrij en waterdicht. Dus wat je ook wilt doen, de Samsung Galaxy S5 is er klaar voor.

Snel & veilig
Niet alleen is de Samsung Galaxy S5 razendsnel met zijn quad-core processor, maar ook de batterij heeft meer kracht dan zijn voorganger. Daarnaast beschermt een vingerafdrukscanner al je persoonlijke gegevens. Daarmee heb je een unieke combinatie van snelheid en veiligheid in je smartphone.

Grafisch juweel
De kleuren spatten van het 5,1 inch touchscreen scherm van de Samsung Galaxy S5. Zo geniet je nog meer van je foto's en filmpjes. En over foto's gesproken: met de 16 megapixel camera maak je fantastische foto's, of je nu je dagelijks leven vast wilt leggen, of dat ene unieke moment.
Toestel
Merk Samsung
Besturingssysteem Google Android
Kleur Zwart
Ingebouwde camera
Besturingssysteem versie Android 4.4.2
Gewicht 145 gr
Type beeldscherm 1080p Super AMOLED
Accu Li-Ion 2800 mAh
HD-voice
Simlockvrij
Afmetingen 142 x 72.5 x 8.1 mm
Beeldscherm
Afmeting 5.1 Inch
Touchscreen
Resolutie 1080 x 1920 pixels
Camera
Megapixels 16 Megapixels
Flits
Videocamera
Zoom
Tweede camera videobellen
GEO-tagging
Geheugen
Type geheugenkaart MicroSD
Navigatie
GPS
Navigatiesoftware
Netwerk
Geschikt voor 4G Geschikt voor 4G+
UMTS
Verbindingen
WiFi
PC synchronisatie
E-mail
Media
Muziekspeler
Videospeler
Hoofdtelefoon aansluiting
Functies
Wekker
Spelletjes
Vibratie
Handsfree bellen
De Samsung Galaxy S5 4G+ Zwart wordt standaard geleverd met een 3-in-1 SIM-kaart.

Voorwaarden en tarieven KPN Zorgeloos

Meer informatie over de tarieven van het KPN Mobiele Abonnement
 • 4G Snelheid
  Met een 4G toestel kunnen al snelheden tot 150 Mbit/s worden gehaald. Maar de echte kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload.
 • 4G+
  Natuurlijk blijven we ons 4G netwerk verbeteren voor een nog betere snelheidsbeleving. Zo is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk. Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek, dan ondersteunt ons netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. Kijk op kpn.com/netwerk voor meer informatie.
 • Onbeperkt bellen bij de Zorgeloos abonnementen is ook echt onbeperkt bellen. Met uitzondering van buitenlandse nummers en de informatiekosten van betaalde servicenummers. De Fair Use Policy die geldt, gaat om niet-redelijk gebruik.
 • Nadat je MB-tegoed op is, wordt automatisch je snelheid verlaagd voor het MB verbruik voor de rest van de maand (64 Kb/s download en 32 Kb/s upload). Dit gebruik is kosteloos. Dit geldt voor zowel de Basis, Vooral Internet en Zorgeloos abonnementen.
 • Je ontvangt een sms-bericht als je 50% en 75% en 100% van je MB-tegoed verbruikt hebt.
 • Minuten, sms’jes en MB’s kun je niet mee nemen naar de volgende maand.
 • Bij ieder KPN Mobiel en Mobiel Internet abonnement is het gebruik van KPN WiFi gratis.
 • Je kunt je abonnement 1 keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen maar nooit lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.
 • Gebruik in het buitenland wordt niet verrekend met je bundel. Er gelden hogere tarieven, bijvoorbeeld in zones buiten EU.
 • Het tarief van het mobiele abonnement wordt jaarlijks vanaf 1 oktober 2015 aangepast met de inflatiecorrectie. De hoogte hiervan wordt bepaald door de Consumentenprijsindex van het CBS.
 • Alle prijzen die worden getoond op deze pagina zijn inclusief BTW.